Bukiraj
Poslednji blog post
25.04.2022.
Upoznajte čoveka koji će učiniti da vaš um zasija

Veoma brinem o tome da dobro razmišljam. Čitam, promišljam, debatiram, pišem, kreiram nove ideje, pregovaram, propitujem i provociram. Zabavljam se sa igricama za um, rešavam zagonetke i mentalne puzle. Biti korak ispred i nije tako teško kada možemo učiti od najboljih, a oni su zapravo baš blizu. Imala sam to zadovoljstvo da upoznam i da […]

Top predavanja
Newsletter

Novi poslovni modeli

  • 29.11.2020.

U narednim godinama, možda u 3, možda u pet – neće postojati lokalno i globalno tržište, već samo jedno – tržište sveta. Već sad je vreme da planirate kako ćete na njega izaći, šta ćete ponuditi i kako i šta vam je potrebno da se na takvom tržištu fino snađete. Razmišljajte o tome šta sve možete da radite, ne samo o onome što radite i ne zaboravite da vam je danas dobro zbog onoga što ste radili juče. Da bi vam sutra, za 3, 5 ili 10 godina bilo dobro – danas morate raditi dobre i mudre stvari. Jer, sutra je već odavno počelo.

Predavanje „Novi poslovni modeli“ jedinstven je edukativni koncept jer spaja zaključke o promenama u biznisu, u ponašanju i očekivanjima potrošača, zaposlenih i promene izazvane tehnološkim razvojem. Mapirajući sliku biznis sveta danas, sa snažnim osvrtom na lokalne izazove i prilike, daje predloge i rešenja za stimulisanje rasta i razvoja ljudi unutar kompanije, proizvoda i usluga koji se nude tržištu i razvoja liderskih metodologija kako bi menadžeri adekvatno odgovorili na nove poslovne izazove.

Šta ćete saznati:

  1. Šta radite dobro, šta ne radite dobro i kako da to promenite, a šta biste mogli bolje
  2. Kako na vaše poslovanje utiču zaposleni, kupci i ukrupnjavanje tržišta
  3. Koji su uspešni i propali poslovni modeli iz vaše i drugih poslovnih grana i zašto su jedni uspešni, a drugi propali
  4. Gde su i kakve su glavne pretnje za razvoj vašeg biznisa
  5. Kako da ovladate BBA metodoologijom – poslovnim modelom koji omogućava unapređenje proizvodnje i prodaje, bez povećanja troškova

Trajanje predavanja

⏱ Trajanje predavanja – 1 do 3 sata
⏱? Trajanje predavanja sa radionicom – 3 do 5 sati

Kome je predavanje namenjeno:

Menadžerima, direktorima i šefovima, preduzetnicima i vođama timova, te startup osnivačima. Predavanje se može organizovati za širu javnost (gostujuće predavanje), ili za potrebe kompanije (interno predavanje prilagođeno specifičnoj firmi).