Bukiraj
Poslednji blog post
25.04.2022.
Upoznajte čoveka koji će učiniti da vaš um zasija

Veoma brinem o tome da dobro razmišljam. Čitam, promišljam, debatiram, pišem, kreiram nove ideje, pregovaram, propitujem i provociram. Zabavljam se sa igricama za um, rešavam zagonetke i mentalne puzle. Biti korak ispred i nije tako teško kada možemo učiti od najboljih, a oni su zapravo baš blizu. Imala sam to zadovoljstvo da upoznam i da […]

Newsletter

Dragana Djermanović je vodič kroz razvoj – savetnica za rast i razvoj lidera, menadžera, preduzetnika i kompanija. Ova uspešna poslovna žena, vodila je timove na različitim kontinentima, savetovala menadžere i javne ličnosti koji posluju u oblasti finansija, medija, sporta, biznisa, startupa i politike. Mentorka je mladim preduzetnicima, studentima i startup timovima, a u dosadašnjoj karijeri doprinela je ličnom i poslovnom razvoju preko 1000 uspešnih poslovnih ljudi.

Dragana je bila i počasna članica žirija za dodelu prestižnih SocialMedia Awards ispred Evropske asocijacije za odnose s javnošću i istraživanje (EUPRERA) i Euroblog asocijacije. Članica je žirija za dodelu ICT nagrada za Evropu u Luksemburgu, članica žirija “Morfeus kupa”, jednog od najznačajnijih studenstkih takmičenja Evrope, kao i počasna ambasadorka WebIT saveta internet praktičara Jugoistočne Evrope. Dragana je listirana za jednu od TOP 100 preduzetnica Evrope u nemačkom magazinu The Hundert, a tu listu preneo je i čuveni američki poslovni magazin Forbs. Najznačajnije priznanje za žensko preduzetništvo u Srbiji – „Cvet uspeha za ženu zmaja, koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije pripalo je ovoj poslovnoj ženi. Na Svetskom ženskom ekonomskom forumu u Indiji [WEF17], Dragana je proglašena za „Ženu decenije u oblasti društvenih mreža i liderstva“ i tako ponela najprestižnije svetsko priznanje u svojoj oblasti. Uz neka od najvećih imena svetske poslovne scene poput Elona Maska, jednog od „Očeva interneta“ Vinta Čerfa, Dragana je i članica savetodavnog odbora Tesla naučnog centra u Vardenklifu (SAD). Svetski ženski ekonomski forum (Women Economic Forum) imenovao je Dr Djermanovic za članicu savetodvnog odbora, imenujući je i Ambasadorkom dobre volje (Goodwill Ambassador) nakon uspešnog uvezivanja više hiljada žena u globalne prodajne i savetodavne mreže. Priznanje za „Privrednicu godine 2020“ dodelila joj je i Privredna komora Vojvodine za izvanredne poslovne rezultate, čime je za svoj rad dobila najznačajnija priznanja na svetskom, evropskom, regionalnom i nacionalnom nivou.

U dosadašnjem radu, Dragana je održala na stotine predavanja kako na javnim skupovima, događajima, panelima, simpozijumima i konferencijama, tako i za kompanije i startape na internim događajima. Nastupala je na konferencijama u Kanadi, Nemačkoj, Indiji, Luksemburgu, Kini, Francuskoj, Americi ali i na najeminentnijim poslovnim događajima u zemlji i regionu. Za svoje javne nastupe bez izuzetka je ocenjena najvišim ocenama.

Doktorirala je i magistrirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, gde je završila i osnovne studije na Filozofskom fakultetu. Rođena je 29. aprila 1981. godine, udata je i majka Nikoline i Jovane.

Saradnju sa Dr Draganom Djermanović možete uspostaviti slanjem poruke putem sledećeg linka, a njeno predavanje možete zakazati na sledećoj stranici. Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem adrese info@draganadjermanovic.com

Preporuke