Bukiraj
16.06.2021.
Znanje se ne štedi

Preporuke o životu, odgovornosti i razvoju kroz intervju za emisiju Luča Radio televizije Vojvodine.

13.01.2021.
Biznis kompas RTV Radio Novi Sad

Gost autor rubrike “Iz mog ugla” je vodič kroz razvoj i savetnica dr Dragana Đermanović. Ona će s nama podeliti nekoliko korisnih saveta na putu ka poslovnom uspehu...

30.10.2020.
Rast i razvoj najlakše se rađaju iz problema i bola

Ne pripremajmo se za problem kada problem nastane. Kada smo usred krize trošimo više energije, novca i resursa nego da smo se za nju pripremili.

30.10.2020.
You don’t need a secret recipe. Just passion

Dragana Djermanovic, Co-Founder and CEO: Driven by passion and the insatiable need to always challenge the status quo, I first challenged myself as the CEO of a successful online PR agency with premium clients. Together with my team, I decided to sail the unpredictable waters of the startup world.

30.10.2020.
100 Successful Female Founders

The expansive collection features women of varying ages and lifestyles who helm some of Europe’s hottest companies. These are women who are single, new mothers, established family leaders, failed business owners trying again, and more.

30.10.2020.
Znanje je naša najveća konkurentska prednost

Rekla je ovo u intervjuu za portal CAPITAL ekspertkinja u oblasti digitalne transformacije, dr Dragana Đermanović. Proces digitalne transformacije započinje razumijevanjem ljudi, njihovih promijenjenih potreba i očekivanja, a nastavlja se procesom digitalizacije i poslovne automatizacije kako bi bio zaokružen uvođenjem tehnoloških rješenja koja unapređuju poslovne procese, kvalitet proizvoda i upravljanje kompanijom na sve konkurentnijem tržištu.

30.10.2020.
Eva je evoluirala

Sjajnu i originalnu ideju da napiše pismo ekskluzivno za regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima "Digital", imala je Dragana Đermanović jer je kako kaže željela da za što kraće vrijeme prikaže portret cijele jedne industrije "pitkim i bliskim riječima".

03.08.2018.
BIZIT 2017: Žene u IT sektoru

U Evropskoj uniji je sedam miliona ljudi zaposleno u ICT oblasti, od čega je 2,1 milion žena, što je negde oko 30 odsto. U Srbiji, brojke o ženama u ICT industriji variraju i mogu se naći podaci od nekih deset do dvanaest odsto što je potvrdio Startit u svom istraživanju, a ide se čak i do nekih četrdeset odsto, međutim u principu realna slika o prisutnosti žena u IT sektoru je od deset do petnaest odsto, naglasila je Dragana Đermanović, blogerka, internacionalni strateg iz oblasti poslovne primene Interneta. Interesantno je da je 80-ih godina od svih diplomiranih inženjerskih fakulteta i informatičkih smerova na svetu čak 37 odsto bilo žena dok ih je danas 18 odsto. Pitanje koje se nameće nije zašto žena nema, već zašto ih iz godine u godinu ima sve manje u ICT-u?

03.08.2018.
Na radnom doručku s Draganom Đermanović

Odustajanje nije problem, čuvajmo se za vredne stvari . Često se kaže, dok ne postaneš poznat u svetu, Srbija ne prepoznaje tvoje potencijale, niti priznaje tvoj uspeh. To nije slučaj s mojom sagovornicom Draganom Đermanović, predsednicom Bee Premium Grupe (BPG) i suosnivačicom BeeShaper startapa.

03.08.2018.
Saradnica Novaka Đokovića za FOS – Novak je profesionalac i van terena (FOS VIDEO)

Dragana Đermanović - blogerka, predavač iz oblasti poslovne primjene interneta, savjetnica za strateško i onlajn komuniciranje, dugogodišnja saradnica Novaka Đokovića... Sa samo šest godina zaradila je za prvu lutku. U školi, kako kaže, nije bila najbolja, ali to je nije spriječilo da bude broj jedan u preduzetništvu. U Nju Delhiju je proglašena za „Ženu decenije u oblasti društvenih mreža i liderstva“, a nalazi se na listi TOP 100 preduzetnica u Evropi. Najznačajnije priznanje za žensko preduzetnštvo u Srbiji „Cvijet uspjeha za ženu zmaja 2016“, takođe, je pripalo Dragani.

1 2 3 4