Bukiraj
Poslednji blog post
19.01.2021.
Upoznajte ženu koja radi za sve žene

„Jedan i jedan nisu dva, već jedanaest“, reči su koje mi je uputila jedna mudra žena u Amsterdamu nakon svog predavanja o promociji biznisa jednakih mogućnosti. Bila sam očarana! Ne samo njenim mudrim rečima, već pre svega njenom vizijom, strašću i znanjem koje poseduje i koje nesebično deli. Upoznala sam je dve godine ranije u […]

Top predavanja
Newsletter

HIIT for the Brain

  • 29.11.2020.
  • Event date: 27.01.2021. 14:04

Misliš to je to? Ne znaš kako bolje, ne znaš kako više, ne znaš kako drugačije ili kreativnije? Moći više je lakše nego što misliš. Kroz jedinstveni edukativni program „HIIT for the Brain: High-Intensity Interval Training za um“, ponuđene su brojne primenjive perspektive i odgovori na najveća pitanja iz oblasti ličnog i poslovnog rasta. Program je kombinacija tehnika, zagonetki i „Brain games“ za praktičnu stimulaciju inovativnosti, kreativnosti i otvaranje novih pogleda. Ova edukativna poslastica Dragane Đermanović je u dosadašnjoj realizaciji ocenjena sa 9,9 od maksimalnih 10 i sprovedena u kompanijama iz različitih industrija od IT-a, sportskih asocijacija, auto industrije, farmaceutske i med industrije, FMCG i finansijske industrije poput lizing kompanija, fondova, osiguravajućih kompanija i banaka u zemlji i regionu.

Šta ćete saznati:

  1. Šta motiviše ljude [zaposlene, potrošače, širu zajednicu] da se odluče za ovo umesto onoga?
  2. Kako da budemo bolji, a da ne zapošljavamo više ljudi?
  3. Kako da svakoga dana svako od nas u istom vremenu da kvalitetnije inpute, ideje i doprinos timu?
  4. Šta je naša konkurentska prednost u odnosu na druge kolege/ljude, u odnosu na konkurenciju pa i u odnosu na mašine i veštačku inteligenciju koja hita u sve pore našeg poslovanja?
  5. 10 jednostavnih koraka za kreativno mišljenje, rešavanje izazova i unapređenje performansi

Trajanje predavanja:

⏱ Trajanje predavanja – 2 do 4 sata
⏱📈 Trajanje predavanja sa radionicom – 3 do 5 sati

Kome je predavanje namenjeno:

Predavanje je namenjeno predstavnicima top mendažmenta i donosiocima odluka. Odlično je ocenjeno i u grupi prodavaca, menadžera prodaje i izvršnih direktora.