Bukiraj
Kategorije
Arhiva
Newsletter

Vlog – video blog

Dobro ste pročitali… VLOG… mnogo se toga događa oko nas…

Novi alati, modeli i kanali komunikacije. PR je tu i nema tu nekih promena, ali gotovo sve ono što ga čini izrazito uspešnim – novo je.

Večeras sam pričala sa blogowskim na temu njegovih dosadašnjih vlog aktivnosti.

Blogowski (Peđa Pušelja) je autor klasičnog bloga… Imao je različite faze u blogovanju i bez obzira na promene u načinu i frekvenciji pisanja ostao je jedan od najuticajnijih blogera u Srbiji i regionu. Autor je i prvog vloga u našoj zemlji.

PReporučila bih svojim kolegama PR-ovcima da obrate pažnju na Peđino pisanje, vrlo direktne komentare i proaktivnu percepciju pojava. Ovaj bloger vam može doneti puno problema.

Inače, sadržaji koje objavljuje nekoliko godina (od 2006 na srpskom jeziku) zanimljivi su i u velikoj meri aktuelni i danas. Sada bloguje i Twituje čini mi  se, prvenstveno dobro se zezajući, ali sa takvim uticajem i reputacijom može da pokrene i održava vrlo ozbiljan buzz na interentu o vašem proizvodu ili usluzi.

Sličnih primera ima dosta. Sve blogere senzibiliteta sličnog blogowskom morate imati na umu ukoliko moja prethodna pisanija i preporuke za uvažavanje snage online zajednice uvažite.

Ukoliko još uvek nisam uspela da vas inspirišem da zagrebete u blogosferu i društvene mreže plašim se da ste na pogrešnom mestu… PR definitivno nije posao za vas.

Na ovom linku možete pronaći vcast koji je uredila i realizovala Aurora… Blogowski i moja malenkost akteri su… priča je ni previše ozbiljna ni premalo neozbiljna, onako po mojoj meri za ponedeljak popodne… Wink

Komentari

 1. Blanka

  @ PReporučila bih svojim kolegama PR-ovcima da obrate pažnju na Peđino pisanje, vrlo direktne komentare i proaktivnu percepciju pojava. Ovaj bloger vam može doneti puno problema.

  Vasa blog zajednica mi se uopste ne dopada ukoliko jedni druge promovisete kao generatore problema, sto mislim nije odrzivo na duge stazem, narocito za vas kredibilitet..

 2. JKamatovic

  Koncept Vloga mi je posebno zanimljiv… naročito kada se naviknete na nečije pisanje i stvorite određenu „sliku“ o tom blogeru a zatim imate priliku i da ga malo drugačije upoznate. U novom okruženju i kako se snalazi u njemu.

  Blogovski je odličan primer kao inovator. Meni pozitivan u svakom smislu ;) a i često ga čitam… kao i Auroru.

 3. Aurora Borealis

  | 17.03.2009.

  Draga moja /od sada mogu da kazem KOMSINICE – al’ ne zadugo ;) /
  i Pedji i meni je bilo veliko zadovoljstvo provesti par sati sa tobom danas i u subotu.

  Al’ da ne budem formalna, nije to u mom blogerskom profilu, :
  jedva cekam obecano rostiljanje :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *