Bukiraj
Kategorije
Arhiva
Newsletter

Kako ste, blogeri? #Blogometar15

Ne znamo šta blogere muči, zbog čega ne pišu češće, da li se osećaju sigurno da objave šta god žele, da li dobijaju podršku prijatelja i od koga trpe pritiske (ukoliko ih trpe), ne znamo koliko ima blogova, na kojim su platformama, da li su blogeri i blogerke upoznati sa svojim pravima, koliko često su ta njihova prava ugrožena… o blogerima i blogerkama pouzdano znamo manje nego o bilo kom drugom društvenom mediju. A dok nešto ne izmerimo, ne možemo ga ni razvijati. Dok ne saznamo kako smo, teško je blogosferu unaprediti do nivoa najznačajnijeg medija društvenog interneta što bi naša blogosfera sigurno mogla da bude!

Blogeri evo šta možete da uradite u samo 15 minuta za desetine hiljada blogera:

1. Popunite istraživanje klikom na LINK
2. Jednostavno napišite blog post podrške kopirajući tekst o Istraživanju (ceo tekst koji možete kopirati i objaviti na svom blogu, baner, kao i ilustracije možete preuzeti OVDE) <– upravo kao ovaj koji čitate
3. Podelite link do #Blogometar15 na društvenim mrežama klikom na ovaj LINK

Više informacija na sajtu Proceni web.

 

Komentari

  1. nenad

    Lepo je sto postoji toliko blogova, ali treba napomenuti i jednu stvar, da se dosta tekstova ponavlja, prevode se sa drugih jezika sto je u redu, ali fali malo unkatnosti.
    Druga stvar je sto blogeri kada se malo procuju odmah traze zaradu od svojih tekstova, pa idu u komercijalu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *