Bukiraj
Kategorije
Arhiva
Newsletter

Nove

Kad se sve sabere – bila je ovo sjajna godina! Možda zato što je trinaesta, a to je u mom životu magičan broj; možda zato što je toliko svega selo na svoje mesto.

Godine ne pamtim po uspesima ni porazima. Od te 2009. godine pamtim po lepim uspomenama. Ova će ostati upamćena. Nova mesta, novi ljudi, novi ukusu, nova razočarenja, novi padovi, nova lica starih ljudi, novi problemi, stari izazovi.

Moji ljudi blistali sa mnom, samo za oči malobrojnih; ja sve manje želela da blistam drugima, a sve više sebi i svojima. Malo reči, mnogo slika; malo reči, više dela. Sve u svemu dobra jedna godina.

Iako duboko koračam sledećom, pitam se zašto u ovoj ne uživam kako zaslužuje. Jedno se nije promenilo… želja za sledećim. Za sledećom stanicom.

Jesam neki čudni putnik koji se svaki put beskrajno obraduje željenoj destinaciji kojoj se jako približio, tik do izlaska na peron… a već tada zna da iako će se zaustaviti na toj stanici, putovanje ni izbliza nije završeno – ddj za @ITkutak

I dok tako mislima jesam u sutra, srce potseća da budem u danas više nego ikada. Danas imam. Sutra mi još ne pripada.

Želim vam svima divno sutra i još divnije danas! Zbog svih nas koji stvaramo to sutra da bismo danas zastali kako bismo se osmehnuli svim divnim uspomenama koje su juče do ovde dovele.

Moji hvala vam što verujete sa mnom!

Dragi prijatelji srećna 14.

Komentari

 1. Nina

  Dragana, hvala to Ste 2013. godine ušli u moj život. Nadam se da ćete u njemu ostati uvek. :) Sve najbolje Vam želim, a drugačije kod Vas i ne može biti, jer Ste najbolji. :)

 2. Deda

  Hvala tebi na svemu! 
  Prosto je neverovatno da jedna tako krhka, nežna i fina dama ima toliko energije, snage, volje, entuzijazma, ideja, znanja, iskustva, motivacije.
  Sreća je biti u tvom okruženju, pod tvojim nadzorom, u tvom timu, u tvojoj porodici. 
  Ljubav, muzika i sve nesto lepo…
  Neka je naredna jos bolja!
  Deka :P

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *