Bukiraj
Kategorije
Arhiva
Newsletter

Ugao gledišta

Ugao gledišta

Komentari

 1. Tata Duki

  @Deda: :) odlican post…

 2. Tata Duki

  Vidi, drnch, moje mišljenje/gledište/stav je namenjen mom zivotu. Blog, bilo da je „…nekoga ko prima platu kao menadzer za odnose sa javnoscu…“ je i dalje za mene mesto na kojem mogu slobodno i u potpunosti da iznesem svoje stavove. A siguran sam da je to i najvece blago/snaga Bloga, dakle slobodna i cista misao!

  Elem, robovanje formalnostima je pre pitanje moderatora, „…koji prima platu…“iako je i to potpuno formalno! :)

 3. drnch

  Tata Duki, tvoje glediste je potpuno ispravan stav za, recimo, blog aforisticara-amatera.

  Ali, ako se pojavi na blogu nekoga ko prima platu kao menadzer za odnose sa javnoscu, onda humor u zvanicno objavljene dane zalosti ima tezinu stava.

  Taj stav je legitiman… ali je i element u mozaiku tog famoznog digitalnog identiteta autora, pogotovo u kombinaciji sa prethodnim postom (Klinton ucitelj-humanista).

 4. Dragan Radović

  Slažemo se oko toga da svakog treba pustiti da svet gleda svojim očima i osluškuje ga svojim ušima.
  O svemu ostalom moje je mišljenje drugačije, jer tako su to videle moje oči i moje uši.
  Pokušavam da ne dozvolim da sveukupno viđenje ovog događaja obesmislim nečim što nije njegova suština, a to sam i na svom blogu rekao.

 5. Tata Duki

  Humor je humor, pa makar i crni i prija, meni bar!:) Vidis i dani zalosti su stvar gledista…zar ne? Dragan Radovic je potpuno u pravu, kada kaze da bi idealno bilo da pustimo svakog da gleda na svet svojim ocima i osluskuje ga svojim usima…isto tako ja mislim da su ovi dani zalosti potpuna besmislica, a onih 600 000 ljudi potpuna sarada i potpun dokaz suludog vremena koje nikako da prodje…zamisli naciju sa tonom religija…npr Kalifornija…kolkiko bi tu dana zalosti moglo da bude?! Poenta civilizovanog drustva je da gradi supu gde stigne i da „veruje“ da je to pravo mesto!

 6. drnch

  Iz mog ugla – ovo vidim kao objavljivanje crnoHUMORnog posta u dane zalosti.
  Zao mi je.

 7. Dragan Radović

  Bio ja davno na sednici opštinske izvršne vlasti da izveštavam. Na kraju rasprava o žalbi nekog sirotana kome uprava nije dozvoljavala da podigne nekakvu šupu tamo gde je hteo, više nemam pojma zašto.
  I počeli svi da objašnjavaju kako je taj čovek glup, blesav, nerazuman i slično kad traži da gradi šupu na mestu koje je samo nekoliko metara udaljeno od onog na kojem bi to bilo dozvoljeno. Ubedili i mene da je to neka teška budaletina.
  A onda neko reče: a ko smo mi da znamo bolje od njega šta mu je bolje, a šta gore. Valjda on bolje zna šta mu je u interesu. I preokrene celu priču u korist „graditelja“.
  Stvar je u tome da pustimo svakog da gleda na svet svojim očima i da ga osluškuje svojim ušima. A na njemu je da sluša nas kad gunđamo, ali da i dalje tera po svome.
  Bar tako ja radim, tačnije pokušavam. :)

 8. Tata Duki

  Da, u sustini, nema svrhe…nista se nece promeniti…:) sigurno nece postati pametniji…

 9. Dragana Djermanovic

  @Tata Duki: da, izuzetno. Između ostalog, time mu najčešće ne možeš učiniti nikakvo dobro. Posebno ukoliko je srećan…

 10. Tata Duki

  Uff…materijal pro ili protiv vegeterijanstva? :)

  Ako je za ovo drugo, imam je i ja za jedno tri zivota, a gotovo trecinu sam ulupao vec u iscitavanje tih stvari, da ne kazem, to mi je „lebac“. Mislim da je u sustini najvaznije da ti se svidja ono sto vidis…jer, ti si onda sretan covek, a ja ti zavidim…mada i ja uglavnom „think pink“-ujem!

  Nego, pade mi napamet, nevezano za…da li je glupo, glupom objasnjavati da je glup?

 11. Clemento

  Very interesting and amusing subject. I read with great pleasure.
  cheap diflucan

 12. Deda

  … ne prepisuj ,lol :P
  Dugo, ali dugo je moje glediste malo nakrivljeno kao ovim kokakama i sve nesto vidim drugacije u onome sto radim. Neko vidi iskrivljenu sliku, a neko bas ono sto treba da vidi i sto se vidi iz aviona.

  Ugao gledista ima svako ko pogleda, a MNOGO je njih koji to rade i po nekoliko puta na dan a ne vide nista pod milim bogom… :P

  Ako ces da se izrazavas na ovakav nacin, rad sam da ti posaljem materijal za narednih godinu dana… :P

  Meni se svidja ovo sto vidim !

 13. Tata Duki

  Nemoj da jedes meso…broj vegeterijanaca (dakle jedu i namirnice zivotinjskog porekla) je konstantno od 80-tih u porastu…imaj to na umu…

 14. Cyber Bosanka

  Juce pogledah film Food, Inc. i od tada mi muka kad god pomislim na meso iz industrijske proizvodnje…

 15. Tata Duki

  Dakle, najvažniji je onaj koji prima poruku odnosno kakvo mu značenje daje – stimulacija je manje važna…vesele 80-te! :)

  Mene lično, u mojoj psihoterapeutskoj praksi u poslednje vreme sve više iznenađuje, opčinjava – kolika je moć manipulacije – u + smislu, ali i razveseljava. Moćno oružje, nema šta…pitam se, pitam, kad sam poslednji put bio izmanipulisan…frr…evo, ovom slikom…npr. :) DDJ, DDJ, c,c,c,c,… :)

 16. Pedya

  Nema direktne veze s ovim, al’ nije ni da nema.
  Ovo je vic, ali meni su svojevrstan „vic“ (više „crnjak“) i izvesna grafička rešenja… Uvek su mi bila nebulozna ona rešenja (nekad deo logoa, a nekad i ne) za prodavnice piletine ili pilećih sendviča na kojima je ponosni pevac koji promoviše te proizvode. :( Pa vesele koke koje se smeše sa konzervi paštete koje su napravljene od njih. :( Kao i razne mesare i firme za preradu mesa na kojima veseli bik (vo?) reklamira prerađevine od bliskih mu rođaka. :( Kao „dođi, probaj, baš je super“… :( Meni to malo degutantno…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *