Postovi za oznaku: konkurs

Postove možete pregledati i po kategorijama ili pretražiti blog po nekoj ključnoj reči.

Konkurs za Social Media Awards -> PRilika za afirmaciju

Ukoliko studirate PR, edukujete i/ili istražujete, tj. implementirate social media u PR aktivnosti i o tome pišete blog predlažem da svoj rad nominujete na relevantnom Euroblog Social Media Awards konkursu.

Naime, asocijacija EUPRERA – The Europian Public Relations Education & Research Association će na ovogodišnjem prolećnom simpozijumu u Lisabonu, u fokus staviti upravo uticaj social weba na razvoj PR profesije, i u saradnji sa Euroblogom afirmisati  autore blogova na Starom kontinentu, koji pišu upravo o PR 2.0 i povezivanju korporacija (manjih&većih) sa ljudima (potrošačima/korisnicima) putem različitih web platformi.

Kako?

Pošaljite svoje ime, prezime i kontakt detalje sa URL-om bloga na adresu kolege Philipa Younga sa Sunderland univerziteta, koji je administrator konkursa, na mail philip.young@sunderland.ac.uk. Od Philipa ćete dobiti više detalja u vezi sa uslovima, predispozicijama, translate opcijama i ostalim tehničkim detaljima samog konkursa.

Top tri bloga po oceni žirija biće nagrađena sa po 250 evra, a autori će dobiti priliku da svoj blog i ukupan rad predstave kako u Lisabonu na EUPRERA simpozijumu, tako i na srodnim konferencijama i pojedinim univerzitetima u Evropi kao TOP blogovi 2011. u kategoriji New PR.

Sa veseljem vas obaveštavam da žiri/sudije sačinjavaju moje renomirane kolege sa bogatom PR praksom iz čitave Evrope, Adam Vincenzini (UK), Bruno Amaral (Portugal), Elizabet Albrucht (FR/USA), Magnus Frediksson (Sweeden), Pal Horsle (Norway) kao i vaša DDj ;)

Pročitaj ceo post →