D Dj

D Dj Autorka ovog bloga je Dragana S Vujović Đermanović, tj. moja malenkost.

Rođena sam 29. aprila 1981. godine u Odžacima u Vojvodini, usred pitome ravnice. Moja se duša umnogome razlikuje od mesta na kojem sam rođena… unutar mene ništa nije ravno, a gotovo ništa nije ni pitomo…

Živim i radim u Novom Sadu.

Udata sam i majka dve čarobne curice, osmogodišnje Nikoline i četvorogodišnje Jovane.

Predstavnica sam Nevladine organizacije „Razvojni centar“ i osnivač PRpepper konsaltinga. Kad mi vreme dozvoli, a inspiracija je dovoljno jaka, PRedavačica sam na temu komunikacija i digital PR-a. Na tu temu takođe konsultujem interesantan svet.

Lično – F.M. Dostojevski, akustična gitara, komunikacija, emancipacija, ljudska prava i slobode, Zagorovi stripovi i ukupan opus dečijih pesama i Walt Disney crtaća.


O korišćenju bloga i sadržaja na njemu: sve sadržaje bloga preporučljivo je deliti, umnožiti i re-distribuirati uz navođenje izvora sa ovog bloga ili sa drugih web lokacija koje na blogu linkujem.

Komentari koji nisu potpisani imenom i preizmenom, odnosno nadimkom uz dodavanje linka o web lokaciji komentatora (blog, sajt, link ka profilu na FB, Twitteru, LinkedIn-u…), a ne sadrže ispravnu mail adresu – neće biti publikovani.

Komentari koji sadrže ma koji oblik verske, rasne, nacionalne ili ideološke netolerancije, kao i eksplicitne uvrede ili elemente govora mržnje biće obrisani.

E-m: dragana.djermanovic-at-prpepper.com

FB: Dragana Djermanovic

Twitter: GagaDjermanovic

Twitter: prpepper

prpepper.com